De stichting HDKT(Honderd Duizend Keer een Tientje) zet zich in voor een betere toekomst van sarcoompatiënten en maakt zich hard om onderzoek te financieren.
Sarcoomkanker wordt in Nederland bij ongeveer 900 patiënten per jaar vastgesteld. Geld voor onderzoek is er niet doordat deze vorm van kanker zeer zeldzaam is. Maar onderzoek naar deze zeer agressieve kwaadaardige tumoren is zo hard nodig!

Wat is het juiste behandelingstraject? Bij welke arts moet je zijn en bestaat er een patiëntenvereniging, zijn veel vragen die tijdens deze vaststelling van de ziekte als patiënt bij je op komen.

Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseert HDKT een collecte-dag in de binnenstad van Nijmegen. En KWF zou KWF niet zijn als wij hier geen aandacht aan schenken! Wil jij een steentje bijdragen om ook deze vreselijke ziekte uit te bannen en heb je een dag, een dagdeel of een paar uurtjes de tijd om te collecteren, geef je dan op als collectant en meld je aan via : info@hdkt.nl

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de websitevan HDKT. Zij vertellen je hier meer over deze dag.

Word voor één dag collectant, en help het doel bereiken; dat is Honderd Duizend Keer een Tientje!