vlnr: Mark Hendriks (voorzitter KWF Nijmegen), Niek Gerritsen (KlokGroep) en Martijn Kerkman (bestuurslid KWF Nijmegen)

Mark Hendriks en Martijn Kerkman, bestuursleden KWF afdeling Nijmegen, hebben op dinsdag 18 december uit handen van Niek Gerritsen, adjunct directeur Bouw & Ontwikkeling van KlokGroep, drie gloednieuwe telmachines in ontvangst genomen. 

KlokGroep kwam ter ore dat de oude telmachines, die gebruikt worden voor de collectetellingen van KWF Nijmegen, hoognodig vervangen moesten worden. “Denk hierbij aan de KWF-collecte in iedere 1e volle week van september. Ook de studentencollecte is een jaarlijks terugkomend moment”, aldus bestuurslid Martijn Kerkman.

Mark en Martijn zijn erg blij met de telmachines. “Hier kunnen we voorlopig weer mee vooruit, en kunnen we onze tijd binnen het bestuur optimaal benutten. Dit doen we door onder andere het werven van nieuwe vrijwilligers en het opzetten van acties. We blijven hard op zoek naar vrijwilligers; diverse vacatures zijn beschikbaar”, zegt Mark Hendriks.

KWF Nijmegen heeft als doel geen kosten te maken, zodat iedere euro besteed kan worden aan onderzoek. Hiervoor zijn we continu op zoek naar sponsoren en vrijwilligers.

KlokGroep helpt ons dit doel te bereiken. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor deze schenking en dat we dit mooie bedrijf mogen toevoegen aan onze lijst met partners.