Welkom bij KWF afdeling Nijmegen!

Je hebt je aangemeld als vrijwilliger voor KWF afdeling Nijmegen. Fantastisch dat je je in wilt zetten voor de lokale afdeling van KWF kankerbestrijding. Maar hoe loopt dit proces nu verder? Dit gaan we hieronder uitleggen.

Stap 1

Door de collectecoördinator (collecte@kwfnijmegen.nl) wordt je in de wijk waar je woont ingedeeld (op verzoek kun je natuurlijk ook in een andere wijk ingedeeld worden indien je dit wenst). Indien je wijk een wijkhoofd heeft, dan zal het wijkhoofd automatisch voor de collecteweek contact met je opnemen.

Afhankelijk van het moment waarop je je aangemeld hebt kan dit enkele weken of zelfs maanden duren. Het wijkhoofd is hierin bepalend.

Stap 2

In juni worden de collectematerialen opgestuurd naar de wijkhoofden. De wijkhoofden verdelen de materialen vervolgens onder de collectanten. Zo kunnen de materialen bij je thuis bezorgd worden, of het kan zijn dat je gevraagd wordt om dit op te halen bij het wijkhoofd. De werkwijze verschilt per wijkhoofd.

Stap 3

De KWF-collecteweek is altijd in de 1e volle week van september.  Je bent volledig vrij in de keuze welke dag (of dagen) je wilt collecteren.

Stap 4

In de week na de collecteweek lever je de collectebus en collectantenpas weer in bij jouw wijkhoofd. Het wijkhoofd zal dit coördineren en alle informatie hiervoor ontvang je via het wijkhoofd.

Stap 5

Het wijkhoofd zorgt er vervolgens voor dat het collectegeld bij de Rabobank terecht komt, waar het geld door het bestuur wordt geteld en aansluitend direct wordt afgestort. Via je wijkhoofd krijg je te horen hoeveel geld je hebt opgehaald. Heb je niets van hem of haar gehoord en ben je toch benieuwd? Neem dan eerst contact op met je wijkhoofd, of als dat niet mogelijk is met ons: secretaris@kwfnijmegen.nl

Heb je kort voor de collecteweek nog niks gehoord?

Neem dan contact met ons op via secretaris@kwfnijmegen.nl
Het kan namelijk zo zijn dat er in jouw wijk geen wijkhoofd is. Helaas kan de collecte dan niet worden georganiseerd in jouw wijk. Hoewel wij continu bezig zijn met het werven van wijkhoofden hebben we helaas niet alle wijken bemand.
Mocht je in dat geval ook interesse hebben om wijkhoofd te worden (of ken je iemand die dit zou willen doen) dan horen wij dit heel graag!

Hartelijke groet namens de gehele KWF afdeling Nijmegen,

Mark Hendriks
voorzitter